Imobiliare Timisoara | Investitii Imobiliare Timisoara | Oportunitati imobiliare Timisoara | Case Vile | Spatii Comerciale | Spatii de Birouri | Terenuri | Apartamente

MedianaMediana
Introduceti cerereaInregistrati ofertaDespre noiContact
e-imobiliare . ro
>> Despre noi
Vinzare vila
Vinzare vila
Mosnita Noua
155.000 €
Vinzare apartament
Vinzare apartament
Torontalului
115.000 €
Vinzare teren
Vinzare teren
Sacalaz
17 €/mp
Vinzare casa
Vinzare casa
Sanmartinu Sarbesc
35.000 €
Inchiriere spatiu
Inchiriere spatiu
Eroilor-Stefan cel Mare
250 €
Servicii imobiliare si consultanta de investitii

Mediana este un furnizor de servicii imobiliare si consultanta de investitii din Timisoara pe care puteti conta atunci cand intentionati sa derulati investitii imobiliare in vestul Romaniei.

La www.e-imobiliare.ro va oferim informatie imobiliara actualizata si verificata de catre agentii nostri specializati, cu precadere din Timisoara dar si din zonele inconjuratoare. Suntem in masura sa va sprijinim atat in achizitionarea unor proprietati imobiliare rezidentiale cat si a unor proprietati imobiliare destinate afacerilor.

Principala noastra preocupare este sa identificam pentru dvs. proprietatile imobiliare cele mai potrivite pentru destinatia dorita si sa asiguram finalizarea tranzactiei in cel mai scurt timp si in conditii de deplina legalitate.

Din 1991, compania Mediana ofera servicii de asistenta in afaceri si de comunicare, atat clientilor locali cat si celor internationali, in Romania si in intreaga lume.

Cele trei departamente operante in prezent (Imobiliare, Traduceri si Comunicare) isi deruleaza activitatea in mod independent dar conlucreaza pentru a oferi clientilor servicii integrate de suport pentru dezvoltarea afacerilor.

Am acumulat mai mult de 14 ani de experienta, timp in care ne-am respectat promisiunea de a oferi servicii de calitate la un pret corect.

Vinzare casa
Vinzare casa
Dambovita-Freidorf
350.000 €
Inchiriere spatiu
Inchiriere spatiu
Calea Buziasului
180 €
Vinzare vila
Vinzare vila
Aradului
115.000 €
Vinzare/inchiriere apartament
Vinzare/inchiriere apartament
Take Ionescu - Medicinei
66.500 €
Vinzare teren
Vinzare teren
Sanmihaiu Roman
15 €/mp
Toate informatiile continute in aceasta pagina sunt exacte la data introducerii pe site. Datorita dinamismului pietei imobiliare este posibil ca pentru anumiti parametri sa fi intervenit intre timp modificari. Pentru informatii actualizate in privinta proprietatilor, va invitam sa ne contactati